Wie zijn wij

Wij zijn Q-Force Security
Q-FORCE Security biedt beveiliging aan bij evenementen en van objecten. Als onderdeel van Q-FORCE B.V. kunnen we een totaalpakket aanbieden om uw evenement veilig te laten verlopen; wij leveren beveiliging, medische dienst en verkeersregelaars. Doordat we frequent samenwerken en er centrale aansturing plaatsvindt kunnen wij onze dienstverlening op een hoogwaardig niveau aanbieden, met oog voor details. Bijkomend voordeel voor u: U besteedt de gehele organisatie van de 'evenementenveiligheid' in een keer uit en u heeft één aanspreekpunt, zowel in de organiserende- als in de uitvoerende fase.

Ook de volledige beveiliging van uw object verzorgen wij graag voor u. Alle diensten om de veiligheid van uw object te garanderen wordt door Q-FORCE Security aangeboden, zoals serveillance in uw object, centralisten voor uw interne meldkamer, etcetera.

Wij werken uitsluitend met volledig opgeleide, deskundige beveiligers waarvan wij, behalve passie voor hun vak, een gastvrouw of –heer-houding verwachten. Wij weten uit ervaring dat de taak van beveiligers niet ophoudt met het zorgdragen voor veiligheid; beveiligers zijn vaak een aanspreekpunt voor veel uiteenlopende vragen. De hoffelijkheid die onze beveiligers leveren is dat stukje extra service en aandacht waardoor uw gast, bezoeker of patiënt meer geholpen is!

Q-FORCE Security is onderdeel van Q-FORCE B.V. Wij stellen ons als directie graag aan u voor:

Willem Swart
Met een jarenlange ervaring in de acute zorg en evenementenzorg als bagage, maar bovenal door zijn sociale en eerlijke karakter is Q-FORCE B.V. bevoorrecht om Willem als bestuurder binnen de directie te hebben. Al jarenlang is Willem contactpersoon van diverse opdrachtgevers, tot grote tevredenheid van onze klanten. "Q-FORCE B.V. hecht grote waarde aan een 'gastvrouw/-heer opstelling. Dit geldt in de uitvoering van de werkzaamheden door onze medewerkers, maar zeker ook in het contact met onze opdrachtgevers. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij!"

Valentijn Waltmans
Valentijn is sinds 2008 als ondernemer aan de slag. Zowel als zelfstandige als samen met zijn bedrijfspartners worden er diverse ondernemingen met succes aangestuurd. "Al sinds 2001 werk ik frequent en intensief samen met beveiligers vanuit mijn rollen als bestuurder en als hulpverlener. Samen met Willem heb ik de visie dat Q-FORCE B.V. moet uitblinken in kwaliteit, transparantie en een gastvrije opstelling. Hier blijven we keihard aan werken, elke dag."

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via info@qforcebv.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Q-FORCE B.V.

info@qforcebv.nl
030 - 205 99 33

KvK nummer: 63781654
BTW-nummer: NL.8553.98.978.B01
Rekeningnummer: NL43 INGB 0006 9179 65

Zeisteroever 3
Zeist

Postadres
Postbus 3
3700 AA Zeist