qforesecurity_brandwachtenBrandwachten

Q-FORCE Security levert brandwachten voor beurzen en evenementen wanneer dit wettelijk gevraagd wordt. Zoals bij het uitvallen of onderhouden van ontruiming- brandmeldinstallaties. Brandwachten zijn altijd de juiste oplossing voor een veilige (werk)plek.

De brandwachten van Q-FORCE Security zijn minimaal rijks-gediplomeerd.

De hoofdtaak van de brandwacht is veelal een toezichthoudende en controlerende taak. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie. De brandwachten zijn gecertificeerd om de AED te bedienen.

q-force-security-heetwerkwachtHeetwerkwachten

Q-FORCE Security levert heetwerkwachten/industiële brandwachten voor veiligheid op ieder industrieel en maritiem werkterrein. Heetwerkwachten zijn altijd de juiste oplossing voor een veilige (werk)plek. Ook bij brandgevaarlijke werkzaamheden zoals dak-dekken en lassen kunnen de heetwerkwachten worden ingezet om toezicht te houden.

De hoofdtaak van een heetwerkwacht is toezicht houden op de algemene (brand)veiligheid in en om de besloten ruimten. De heetwerkwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via info@qforcesecurity.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Aanvraag indienen

img

U kunt een aanvraag voor een offerte indienen door het aanvraagformulier zo volledig en duidelijk mogelijk in te vullen. na het invullen en versturen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik hier

Team - Q-FORCE Security