qforcesecurity_servicemedewerkerEen servicemedewerker van Q-FORCE Security kan ingezet worden voor verschillende taken waar het hebben van een diploma als beveiliger niet noodzakelijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verlenen van service tijdens publieksevenementen, festivals en beurzen of als toezichthouder van een stand. Een servicemedewerker heeft een controlerende functie en zal bij onregelmatigheden de collega’s van de beveiliging waarschuwen. Denk hierbij aan het zorg dragen voor de orde, veiligheid en rust, het preventief toezicht uitoefenen, onregelmatigheden signaleren en alarmeren bij de collega’s van de beveiliging en publiek/bezoekers te woord staan, te informeren en te verwijzen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via info@qforcesecurity.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Aanvraag indienen

img

U kunt een aanvraag voor een offerte indienen door het aanvraagformulier zo volledig en duidelijk mogelijk in te vullen. na het invullen en versturen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik hier

Team - Q-FORCE Security